ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Nieuw Circuit: Rusland

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
2 years 2 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.

Onze voortdurende vernieuwing van de racekalender in iGP Manager gaat verder met de introductie van Rusland. Het heeft de plaats gekregen die eerder door Turkije in de kalender werd ingenomen.

Persoonlijk vind ik het Turkse circuit erg leuk en ik weet dat het ook een favoriet van de gemeenschap is. Het goede nieuws voor fans van het circuit is dat het nog steeds in iGP Manager zit. Zoals ik al zei in de laatste blog, zullen we binnenkort een aangepast kalendersysteem introduceren waarmee hosts de circuits voor elk competitieseizoen kunnen selecteren. Hoewel die functie niet in deze update zit, betekent het dat alle circuits die niet op de kalender staan in de nabije toekomst een terugkeer kunnen maken. In afwachting daarvan is Turkije nog steeds beschikbaar in Snelle Races en blijft het ook aanwezig in alle competitieseizoenen die al gegenereerd zijn voor deze release.

Rusland zal worden opgenomen in alle nieuwe competitieseizoenen die vanaf nu worden gegenereerd, en het is onmiddellijk beschikbaar in Snelle Races.


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.