ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
De Mega Mexico update: Nieuwe Winkel, Aanpasbare Kalenders en Mexico!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
1 year 336 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.Dit is de grootste update voor iGP Manager sinds de introductie van Snelle Races.

Nieuwe Aanpasbare Kalenders!

Een van de meest populaire verzoeken die we in de loop der jaren hebben gekregen is nu beschikbaar! Met aanpasbare kalenders kunnen competitiehosts kiezen op welke circuits hun competitie elk seizoen zal racen, en in welke volgorde.

Bij de lancering zijn er in totaal 24 circuits om uit te kiezen, hiermee kunnen competitiehosts hun eigen ideale seizoen met 15 races creëren.* De nieuwe standaardkalender wordt elk seizoen willekeurig gegenereerd, dit zorgt voor interessante ontwerpuitdagingen en verrassingen voor de managers, waardoor het racen extra spannend wordt.

Nieuwe Winkel!


We introduceren ook de gloednieuwe Winkel, met dagelijkse deals en beloningen al inbegrepen, en binnenkort zullen we ook een reeks exclusieve speciale aanbiedingen uitbrengen. Check regelmatig terug en download altijd de updates van de app om snel toegang te krijgen tot de nieuwste speciale aanbiedingen.

Nieuw Circuit: Mexico

De lijst met circuits in iGP Manager blijft maar groeien, en nu is Mexico toegevoegd, net op tijd voor het Mexicaanse Grand Prix weekend. We hopen dat je zult genieten van de leuke eigenschappen van dit circuit, zoals de unieke stadionsectie.

Teamwork en Community

Deze updates en de razendsnelle ontwikkeling van de laatste tijd is het gevolg van jarenlang hard werken door het hele team om ons op dit punt te krijgen. Ik moet het hele team bedanken voor hun inspanningen en ik moet ook de gemeenschap bedanken voor jullie voortdurende steun aan iGP Manager. Vooral als je al eens een item hebt gekocht in het spel, dankuwel, want zo draag je bij aan de financiering van al deze ontwikkelingen en van wat nog gaat komen. We zijn niet van plan om te vertragen, dus maak je vast en geniet van de rit!

* Veelgestelde vragen over Aanpasbare Kalenders

Competitiehosts kunnen de kalender zo vaak wijzigen als ze willen, maar de wijzigingen zullen alleen toegepast worden als er een nieuw seizoen wordt gegenereerd. Je moet dus een aangepaste kalender aanmaken voordat het nieuwe seizoen wordt gegenereerd, zodat deze kan worden toegepast. Het zal geen seizoenen veranderen die al gegenereerd zijn.

Hoe wijzig ik de kalender?

Als je de competitiehost bent, ga dan naar de 'Competitie' pagina > 'Bewerk competitie' > 'Schema' > 'Circuitselectie'. Hier krijg je een lijst met circuits te zien die je kunt aanpassen.

Kan ik de lengte van de kalender wijzigen?

Op dit moment niet, maar ik heb hierover wel een stemming geopend op Twitter. We hebben goede redenen om het vast te zetten op 15 races: kortere seizoenen zorgen ervoor dat auto's niet maximaal ontwikkeld zijn voordat het seizoen voorbij is, waardoor de intrige en interesse in de ontwikkeling van auto's toeneemt. Ze zorgen ook voor minder inactiviteit van spelers in competities en verminderen het actieve management dat soms vereist is van de competitiehosts. Als competities regelmatig seizoenen van verschillende lengte zouden hebben, zou dit de Hall of Fame 'corrupt' kunnen maken, omdat competities met langere seizoenen dan minder pauzes hebben (en meer XP verdienen als gevolg daarvan), of managers die een competitie met een kort seizoen domineren, kunnen meer kampioenschappen winnen dan andere spelers. Wanneer de lengte van de competitie vastligt, komt geen van deze factoren aan bod.

Is het mogelijk om terug te gaan naar de oude kalender?

Min of meer.... hoewel je het originele 17 race-seizoen niet volledig kan reconstrueren, kan je het, minus je twee minst favoriete circuits, wel namaken met behulp van de kalenderbouwer.

Wanneer zullen deze veranderingen invloed hebben op mijn competitie?
Zodra het huidige seizoen eindigt en het volgende seizoen wordt gegenereerd.

Hoe vaak kan ik de kalender wijzigen?
Zo vaak als je wilt, zelfs tijdens de laatste race van het seizoen, maar de kalender zal maar één keer worden gegenereerd, op het moment dat het seizoen eindigt en een nieuw seizoen begint.


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.