ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Halloween updates

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
1 year 323 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.

474x267


Vandaag lanceren we een nieuw circuit en laten we geesten en zombies los op het Hoofdkwartier! Het Amerikaanse circuit is toegevoegd aan iGP Manager en  rondt voorlopig onze circuit bouwwoede af. We staan open om in de toekomst nog meer tracks te ontwikkelen, maar ondertussen willen we al onze energie richten op andere ontwikkelingsprojecten.

Aangepaste seizoenslengtes - binnenkort beschikbaar


Op populair verzoek zullen we aangepaste seizoenslengtes implementeren in iGP Manager. Dit zal binnenkort worden ontwikkeld, maar om de gameplay in balans te houden, zullen we verschillende andere aanpassingen moeten maken.

Zo overwegen we om de ontwerplimiet van het autodesign te veranderen naar 50 in Beginner, 100 in Pro en 200 in Elite. Je kunt hier over dit voorstel stemmen.

App update

Binnen enkele dagen verwachten we een app-update uit te brengen die de mogelijkheid introduceert om voor de start van een wedstrijd banden te wisselen, als het weer plots is veranderd ten opzichte van de training/kwalificatie. Dit is een extra maatregel bovenop alle wijzigingen aan geavanceerde strategie van de afgelopen weken, zoals de optie om het geheel uit te schakelen voor de race en de handmatige uitschakeling die van kracht wordt voor de rest van de race als je aanwezig bent.

De update bevat ook een leuke verrassing die we zullen activeren wanneer de tijd er rijp voor is. :)


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.