ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Hírességek csarnoka: hírnév pontok "farmolása" I Új szabályok és büntetések

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 277 days ago
Üdv Managerek! 
Egy újabb hivatals közlemény fordítását láthatjátok itt, jöjjenek is a részletek:

"A "farmolásért" ban és egyéb büntetések

A mai napon egy új, három lépcsős rendszerrel lépünk fel azon játékosok ellen, akik farmolnak, azaz több másik fiókot használnak fel egy fiók előnyére, ezzel unfair előnyhöz jutnak a hírnév pontok gyűjtésében. Hogy a játék élvezhetősége és fair-sége megmaradjon ez a jövőben bannal jár. Az új szabályok és büntetések itt olvashatóak.

A 3 lépcső:


  1. Egy figyelmeztető üzenetet kap az illető, tudatva vele, hogy észrevettük min mesterkedik. Ezzel egy időben a hírneve vissza lesz állítva úgy, mint minden hónap elején (ami pontja volt 5000 felett az meg lesz felezve, ahogy ezt egy másik bejegyzésben tüzetesen láthatjátok, ide kattintva is elérhető) 

  2. Ha ezt a tevékenységüket folytatják, akkor egy hónapost tiltást kapnak a Hírességek csarnokából, azaz nem vehetnek részt a nyereményekért folytatott harcban. Továbbá annyi pénzt le is vonunk a fiókjukról, amennyit szereztek ezzel a trükkel a hírességek csarnokában, vagy amelyik helynek megfelelően szereztek volna a hónap végén.

  3. Ha az első két lépés nem állítja meg őket, akkor végleges tiltást kapnak a Hírességek csarnokában történő küzdelmektől."



Az eredet bejegyzést ide kattintva talájátok meg.

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.