ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Hall of Fame reputatie 'hamsteren' | Nieuwe Regels & Sancties

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
1 year 67 days ago
Dit is een vertaling van deze aankondiging door Jack Basford.


Verbod op "Hamsteren" en Sancties
Momenteel zijn we bezig met het implementeren van een "drie-strike" systeem om het "hamsteren" van reputatie te voorkomen, een techniek die meestal bestaat uit het gebruik van meerdere accounts om de reputatie van een andere account te stimuleren en zo misbruik te maken van de Hall of Fame en het onterecht verkrijgen van hogere posities. Om de zaken voor iedereen eerlijk en leuk te houden, wordt deze praktijk verboden. De nieuwe regels en de bijbehorende straffen worden hieronder beschreven.

Drie "strikes":

  1. Er wordt een "bevel om te stoppen" (cease and desist) bericht naar de betreffende manager gestuurd, waarin staat dat wij op de hoogte zijn van wat hij of zij doet. Hun reputatie zal ook worden gereset op het moment dat dit bericht wordt verzonden, met behulp van dezelfde formule die normaal gesproken wordt gebruikt aan het begin van elk Hall of Fame seizoen (alle winsten boven 5000 worden gehalveerd).

  2. Als ze zich met deze slechte praktijken blijven bezighouden, krijgen ze een verbod van één seizoen om deel te nemen aan de Hall of Fame. Als extra afschrikking zullen we ook geld van hun team afnemen, gelijk aan het prijzengeld van de Hall of Fame voor de positie waarin ze zich bevonden op het moment dat ze werden betrapt.

  3. Als ze na de eerste twee strikes nog blijven voortdoen, krijgen ze een permanent verbod om deel te nemen aan de Hall of Fame.Dit is een vertaling van deze aankondiging door Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.