ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Újdonság! Pilóták & Személyzet szerkesztése

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5323 Moderator
3 years 48 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 3 years 47 days ago)
Kedves Versenytársak!
 
Új közlemény jelent meg a fejlesztői blogon, amelynek a fordítását ebben a bejegyzésben olvashatjátok. Az eredeti bejegyzést itt érhetitek el.
 
„Az iGP Manager mai frissítése a pilóták és a személyzet kinézetének tetszőleges testreszabási lehetőségét tartalmazza. Etnikumot, frizurát, arcszőrzetet, szemüveget és számos egyéb részletet tudtok szerkeszteni. A frissítés előtt bármilyen változást csak az előre meghatározott külsőségi korlátok között változtathattatok.
 
Emellett a 2021. első negyedévére ütemezett jelentős frissítés még április előtt megérkezik. Ezen az elmúlt egy évben keményen dolgoztunk. A következő néhány frissítés, beleértve a mostanit is, az iGP Manager csodálatos jövőjét alapozza meg. Amiket kiadunk, később rendkívüli módon kiterjesztik a lehetőségeket.
 
Mindeközben reméljük, hogy az új frissítéseket élvezni fogjátok.

Haj&szőrzet – Új frizurák és arcszőrzettípusok tucatjait tartalmazza ez a frissítés és nyitottak vagyunk, hogy újabb javaslataitokat adjuk hozzá.
 
Fejfedők – Az iGP Manager új darabjaival a kalapok&sapkák széles választékát adhatjátok a pilótáitoknak és személyzeteteknek.
 
Szemüvegek és más kiegészítők – Szemüvegeket és napszemüvegeket is hozzáadhattok, de akár folyamatosan bővíthetjük az elérhető kiegészítők sorát.
 
Ha van ötletetek a meglévő külső kiegészítők listájának bővítéséhez, osszátok meg velünk kommentben!”
md-quotelink
medal 6250
3 years 48 days ago
Komolyan nem értem a fejlesztőket! Erre időt pocsékoltak,hogy milyen legyen a frizurája,meg a bajsza egy pilótának,aki bukósisakban ül egy autóban? :)) Fodrászos játék ez vagy mi? Inkább szép bukósisakokat raktak volna,azt lehet festegetni. A gumikat kéne rendbetenni,mert jelenleg a Hard csak dísznek van,senki nem használja! 
A DRS vonalat is be lehetne húzni,mert nem mindegy mikor kell 1mp-en belül lenni.
A Rajtrácson lévő gumicserét megoldhatnák,mert ha esős időmérő után eláll az eső,nem enged cserélni..
 És még sok sok dolog lenne egy autós játékban,ami megoldásra vár,de megint megkaptuk a legfontosabb dolgot,milyen legyen az arcszörzet :)) Vicc!! 
md-quotelink
medal 5195
3 years 48 days ago
LOL. Közben a game egy unrealisztikus fos. Nem hogy arra fordítanák a fejlesztői forrásokat.
md-quotelink
medal 4871
3 years 48 days ago
Nagyon elszomorító, hogy az elmúlt 1-1,5 évben letértek arról az ösvényről amin haladtak. Persze nem tudhatjuk mi lesz az új update-ben, de ezek a nevetséges maskarák csak az időt veszik el a sok fontosabb dolog elől. A pilótának miért nincse bukósisakja? És overállja sincs. Csak az üres autó amit egy szellem vezet. A gumikkal is lehetne mit kezdeni, mert kezd eléggé lemaradni a valóságtól. A pálya minimap-ját már csak álomként lebegtetném meg. A zászlókról(kék, sárga, piros, zöld) nem is beszélve. A minimapon egyértelműen kijelölve a drs zóna az érzékelési ponttal. A boxutca személyzet is fontos elem tudna lenni. Van itt sok más amire lehetne fordítani energiát és nem ezekre a full felesleges dolgokra. Tudjuk, hogy a 2 évvel ezelőttihez képest rengeteget fejlődött a játék és nagyon keményen dolgoznak/dolgoztok ezen, de ne az ilyenekre menne el a ti és a fejlesztők drága energiája, tudása, ideje hanem fontos meghatározó dolgokra. 
md-quotelink
medal 5323 Moderator
3 years 48 days ago
Azt javaslom, várjátok meg a következő frissítéseket. Hogy mit, miért és miért pont akkor adnak ki, annak számos oka lehet. Az előttünk álló frissítésen a fejlesztők sokat dolgoztak és a jelek szerint hamarosan meg is kapjuk. Addig még türelmeteket kérjük..
Ha a fejlesztésre van javaslatotok, azt a megfelelő helyeken (pl. fórum) közölhetitek a fejlesztőkkel.
Addig is izgalmas versenyeket kívánok! :)
md-quotelink
medal 5000
3 years 47 days ago
Ez a frizuraváltoztatás nagyon fontos fejlesztés volt a játékban....
Lehetett volna inkább mondjuk sisakfestés...
Egyébként a futamokon lehetne inkább Safety Car, rajthely büntetés erőforrás cserénél, több beállítás, vagyis még több lehetőség, mint a valóságban, vagy akár a Motorsport Manager játéksorozatban.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.