ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Nieuw! Bestuurder- en stafeditor

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6417 SUPER MOD
178 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford van 1 maart 2021.
De update van iGP Manager van vandaag biedt de mogelijkheid om het uiterlijk van coureurs en personeel volledig aan te passen. Etniciteit, haarstijl, gezichtsbeharing, hoeden, brillen en meer kunnen allemaal worden aangepast. Voor deze update kon je alleen een van de voorgedefinieerde uiterlijke kenmerken kiezen.

Ook de grote update die voor Q1 2021 gepland staat, zal nog voor april komen. We hebben hier het hele jaar hard aan gewerkt. De volgende paar updates, waaronder deze, leggen de basis voor een mooie toekomst voor iGP Manager. Als ze allemaal zijn uitgebracht, zullen de mogelijkheden enorm zijn uitgebreid.

Ondertussen hopen we dat je veel plezier beleeft aan deze nieuwe update.

Haar - Tientallen nieuwe kapsels en gezichtsbeharing zijn geïntroduceerd voor deze update, en we staan open voor jouw suggesties om meer toe te voegen.

Hoeden - Een nieuw item voor iGP Manager, een grote verscheidenheid aan hoofddeksels kan worden toegevoegd aan de bestuurders en het personeel.

Brillen en andere accessoires - Brillen en zonnebrillen kunnen ook worden toegevoegd, en wij staan open voor een voortdurende uitbreiding van het assortiment beschikbare accessoires.

Als je suggesties hebt om de lijst met beschikbare cosmetische items uit te breiden, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford van 1 maart 2021.
md-quotelink
medal 5346
171 days ago
Wow, is er echt een belg die dit spel meemaakt, geweldig!
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.