ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Önümüzdeki hafta gelecek olan yeni teknik ekip ve pilot ile ilgili değişiklik

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
2 years 268 days ago
Yeni bir keşif sistemi devreye alındığından, gelecek hafta genç sürücü akademisinden sürücülerin keşfedilme biçiminde önemli değişiklikler olacak. Terfi etmek istediğiniz akademide boşta çalışan genç sürücüleriniz varsa, değişikliklerin yürürlüğe girmeden önce bu hafta terfi etmelerini tavsiye ederim. Yeni sürücüler keşfetmek istiyorsanız, o zaman fazla bir fark yaratmamalıdır. Aşağıda daha fazlasını anlatacağım.

Değişiklikler, keşif sürecinin arkasındaki felsefede temel bir değişimle başlıyor. Hala geliştirme aşamasında olan (ve gelecek hafta gelmeyecek olan) transfer sisteminde önerilen değişikliklerde olduğu gibi, Jetonlar kullanıldığında kolaylık sağlamalarını, bir faaliyeti hızlandırmalarını veya kolaylaştırmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Mevcut/eski sistemin teklif verme ve keşifte Jeton kaybetme potansiyeli var ve bu, bu yeniden tasarımda değiştirmek istediğimiz bir şey. Her Token'ı saymak istiyoruz. Oyuncuların ideal sürücüyü keşfetmek için 100 Jeton kullandığını gördüm, bu nedenle sistemdeki değişikliklerin ekonomiyi dengede tutarken bunu ele alması amaçlanıyor.

Değişiklikten sonra:
1) Ofisler ve Ağırlama Genel Merkezi, sürücüler için Gençlik Akademisi gibi genç personeli (Baş Tasarımcılar, Doktorlar ve Teknik Direktörler) araştıracaktır.
2) İzcilik, her 48 saatte bir ücretsiz olarak yeni bir izci listesi oluşturacaktır. İzci düğmesinin amacı beklemeyi atlamak için değişecektir. Bu aynı zamanda, oyunun yeni bir alanına hayat enjekte eden yeni izcilerin geldiğini görmek için Karargahı birkaç günde bir kontrol etmek için iyi bir neden yaratacaktır.
3) Beklemeyi atlamak için 'Şimdi keşif yap' düğmesinin maliyeti, tıpkı hızlanan Karargah kurulumları gibi zamanla azalacaktır. Beklemenin son 2 saatini atlamak istiyorsanız, 48 saatlik beklemenin tamamını atlamaktan çok daha az maliyetli olacaktır.
4) Terfi eden sürücülerin ve personelin ekibinize maliyeti dinamik hale gelecek ve puanlarına göre değişecektir. Seviye ne kadar yüksek olursa, maliyet de o kadar yüksek olur ve bunun tersi de geçerlidir.
5) Ana ekibinize ideal bir sürücü veya personel görevlendirmenin maliyeti, şu anda ideal bir sürücüyü keşfetme ve terfi ettirmenin ortalama toplam maliyeti olarak belirlenecektir. İzciliğin ücretsiz hale gelmesi ve tüm ekibin yalnızca Genel Merkezden alınabilmesi gerçeğiyle dengelenmesini sağlamak, mevcut terfi maliyetinden daha yüksek olacaktır. Her zaman önceden tam olarak ne elde ettiğinizi bileceksiniz, bu yüzden bu bir şans oyunu değil, sizin seçiminiz.

Değişikliklerin yürürlüğe girmesinden 48 saatten fazla bir süre önce akademinizde bulunan sürücüler, yeni gözcüler listesiyle değiştirilecektir.

Orada herhangi bir boşta kalma varsa, onları şimdi tanıtmanızı öneririm. İkinci neden ise, değişiklikten sonra promosyon maliyetinin (yüksek seviyedeyse) şu anda olduğundan daha yüksek olacağıdır. Çok düşük seviyedeyse, dinamik fiyatlandırma nedeniyle değişiklikten sonra aslında daha ucuz olacaktır.

DÜZENLEME: Aşağıdaki gönderilere yanıt olarak, bu güncellemeden önce oluşturulmuş sürücüleri akademide süresiz olarak tutabilmenizi sağlamak için ek bir geliştirme günü yapacağız. Orijinal uyarı hala geçerli: Dinamik fiyatlandırma sistemi nedeniyle, yüksek kalitedelerse, güncellemeden sonra tanıtılması daha fazla Jetona mal olacak.


NOT: İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI ÇEVİRİYİ BEN YAPMADIM TRANSLATE KULLANDIM.. AŞAĞIYA ORJİNAL METNİ BIRAKTIM

Yeni değişiklik
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.