ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Hiányzó felhasználói felület és nagy méretű szöveg javítása (Samsung készülékek)

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5405 Moderator
2 years 52 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford, az iGP Games vezetője 2022. március 9-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

A Samsung legutóbbi frissítései megváltoztattak valamit a szöveg nagyításával kapcsolatosan, ami hátrányosan befolyásolta az iGP Manager felhasználói felületét. Ha a fejlécen hiányzó elemeket, nagyobb méretű betűket vagy más szokatlan dolgot látsz, annak ez az oka.

A szövegméret csökkentésével az alkalmazás működőképes lesz, amíg ki nem találjuk a megoldást a problémára. Olvasd el itt az útmutatót ezekhez a beállításokhoz.

Lehet, hogy ennek a kezeléséhez egy alkalmazás-frissítésre lesz szükség a mi oldalunkon, mivel már kipróbáltunk néhány felülírási módszert a böngészőn belül és a Samsung felhasználói felület ezeket figyelmen kívül hagyta és a nagyobb betűméreteket akkor is meghagyja, amikor ezzel ellenkező utasítást kap.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.