ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
#AORiGP Liga - Január 28., hétfő a jelentkezési határidő!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 102 days ago (edited 5 years 102 days ago)
250x65
Már csak a mai napon, tehát január 28-án tudtok jelentkezni a hivatalos @iGPManager ligához!





Részletek a ligával kapcsolatban:

- Egy teljesen új felhaszálói fiókkal lehet csak jelentkezni! Ez nem csak azért fontos, hogy a résztvevők azonos feltételekkel induljanak, de ez arra is jó, hogy ne kelljen senkinek elhagynia a jelenlegi ligáját.
- A résztvevők egy selejtező liga során lesznek kiválasztva, amit az iGP Manager csapata koordinál majd.
- Mind a selejtező, mind pedig a fő liga zárt ligák lesznek, ahova meghívásos alapon lehet csatlakozni. A meghívókat az iGP Manager csapata küldi az AOR fórumon keresztül.
- Hogy a feltételek végig egyenlőek maradjanak, a fő ligába bejutó játékosok szintén egy alaphelyzetben lévő felhasználói fiókkal fognak részt venni (valószínűleg ennek az lesz az eljárása, hogy ismét egy új fiókot kell majd létrehozniuk).
- Minden szezont új fiókkal kell majd kezdeni, hogy senki se tudjon elhúzni a fejlesztés területén.
- Elsőbséget azok élveznek, akik korábban már jelezték érdeklődésüket (az AOR fórumon hónapokkal ezelőtt).

Az élő közvetítés részletei:
- A közvetítéseket az AOR Youtube-csatornáján keresztül streamelve lesznek elérhetők.
- A közvetítések felelőse az iGP Manager csapatából Justin Sutton lesz, aki grafikáival igyekszik népszerűsíteni mind az iGP-t, mind az AOR-t.
- A versenyek keddenként, magyar idő szerint este 9 órakor kezdődnek majd. Ez azt jelenti, hogy az élő közvetítítés 20:45-20:50 körül kezdődik, hogy az időmérő eredményeit is nyomon tudjuk követni.
- 50%-os versenytávval és 1,5-szörös sebességgel kell számolni.

Az eredeti bejegyzés itt található.
md-quotelink
medal 5000
5 years 102 days ago
Na de mi is ez az egész?

Az AOR egy olyan nemzetközi közösség fóruma, amely kifejezetten autóverseny-szimulátorokra szakosodott. Talán az egyik legnagyobb ilyen közösség most az interneten.

Körülbelül ősszel született egy olyan megállapodás az AOR és az iGP között, hogy egy hivatalos ligát indítanak közösen, aminek a célja, hogy egymást reklámozzák. Illetve, hogy kiderüljön: ki a legjobb menedzser azonos feltételek mellett.

Ha ez az egész felkeltette a figyelmeteket, az előbbi bejegyzés kiemelt linkjén tudtok jelentkezni. Még van egy kis időnk! Az AOR nyilvánvalóan az angol nyelvet használja, ezért ha bármelyikőtöknek segítségre lenne ebben szüksége, jelezze bátran itt vagy bármely más elérhetőségemen.

Ugyanakkor itt szeretném töredelmesen az elnézéseteket kérni, amiért ez a közlemény most került csak ki. Sajnos a való élet az elmúlt 36 órában ütötte a moderátorkodást. Az eredeti bejegyzés különben tegnap délelőtt tájékán született. Az AOR-es projekttel kapcsolatban ezen a fórumon legutoljára október környékén hallhattunk. Az érdeklődések regisztrálása is ekkor történt.

Sanyi
md-quotelink
medal 5000
5 years 102 days ago
FRISSÍTÉS!

Az AOR ligákba a jelentkezést szűk egy órával ezelőtt lezárták. A regisztráció akkor nyílik meg ismét, ha szükség lesz további menedzserek toborzására.
md-quotelink
medal 5000
5 years 102 days ago
Újabb frissítés!

Még 21:00-ig mégis nyitva marad a regisztráció.
Jelentkezzetek!
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.