ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Silverstone, avagy a várakozásnak vége!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 45 days ago
Kedves Menedzserek!

A tegnapi naptól (2019.03.04.) Silverstone új és jelenleg a valóságban is használt vonalvezetése elérhető a játékban. Fontos, hogy az éppen futó szezonok naptárjaiban még nem elérhető, de a következő szezontól már igen.
Ezzel kapcsolatban alább Jack Basford alapítóatyánk és webfejlesztőnk közleményét - pontosabban blogbejegyzését - olvashatjátok. Tehát:

A várakozásnak vége!

Ahogyan azt már néhányan kitalálhattátok a Twitter és Instagram bejegyzéseink alapján, érkezik az új, 2019-es vonalvezetés az iGP Manager brit versenyeihez. Az új pálya azokban a liga naptárakban lesz elérhető, amelyek a megjelenés után generálódnak.

A 2019-es év folyamán még több új pályát készítünk majd. Ennek részeként néhány régebbről örökölt pálya kikerülhet a liganaptárakból (mint ahogy a brit verseny új vonalvezetése is átadja helyét az újnak).

De egyébként naptárakból száműzött régi pályák sem vesznek el örökre. Néhány hónapon belül visszatérnek, amint kellő mennyiségű új pályát sikerül elkészítenünk ahhoz, hogy szabadon összeállított naptárakat lehessen belőlük készíteni. Ekkor, vélhetőleg 2019 végén, a ligák szervezői (host) kedvükre válogathatják össze a naptárat az elérhető pályákból.

Tehát örömmel jelentjük be, hogy végre új pályákkal gazdagíthatjuk az iGP Managert!


Merre jártunk?

Sok idő eltelt a legutóbbi blogbejegyzés óta [írja Jack - Sanyi], de a megcsappant bejegyzések ellenére továbbra is sokat dolgoztunk! Én személy szerint például igen sokat dolgoztam az iGP Gamesen - az iGP Manager mögött álló vállalaton - hogy az előttünk álló évek igazán fényes jövővel kecsegtessenek. Részt vettem az F1 Esports Döntőn, az Autosport Show-n és a mobiltelefonra írt játékok expóján, a Pocket Games Connects London 2019-en. Sőt, legutóbb az Autosport.com-nak adtam interjút! És mindeközben folytattam a munkát a csapattal az iGP Manager fejlesztésén.

Részben tudatosan választottam a hallgatást, hogy minél inkább a szálak elvarrására tudjunk koncentrálni kizárva néhány zavaró és hátráltató tényezőt, amik ilyenkor jellemzik a hasonló folyamatokat. A lehető legnagyobb hatásfokkal igyekeztünk kihasználni ezt az időt, hogy elérjünk néhány régóta kitűzött, hosszútávú célt és hogy újakba is belekezdjünk. Lassan eljutunk oda, hogy ezek a fejlesztések napvilágot láthassanak. Szóval a jövőben nyitottabban tudunk beszélni arról, hogy éppen min dolgozunk és a blogon is nagyobb aktivitást tapasztalhattok majd a következő hetekben.


Big in Japan [Bikicsunáj :D - Sanyi]

Az egyik legizgalmasabb a friss fejlesztéseink közül az iGP Manager japán változatának kiadása volt. Az iGP Manager közössége tehát folytatja világhódító hadjáratát!


A verziófrissítésről röviden

Az iGP Manager legutóbbi verziófrisítése (3.36-ról 3.37-re) főként stabilitást és javítgatást jelentett. Már biztosan észrevehettétek, hogy kijavítottuk azt a hibát, amikor rossz gumi jelent meg az élő időtáblán. Idesorolhatjuk még az autók mozgását is az versenyek élőnézetében, amikoris "szétestek" vagy "teleportáltak" egy-egy lag miatt. Az autók mozgása most már simább és kezelhetőbb. De túl ezeken a nagyobb javításokon apróbb fejlesztéseket is végeztünk.


Tehát a fönti bejegyzés az iGP Manager blogjának legfrissebb bejegyzése. A friss infókkal kapcsolatban bátorítalak titeket, hogy kövessétek ti is. Nem a kattintás szám szaporítása miatt ajánlom, hanem valóban sok mindent meg lehet ott tudni a játék hátteréről.
md-quotelink
medal 5000
5 years 45 days ago
A tegnapi események margójára még néhány információt szeretnék megosztani.

Tegnap a Facebook-csoport napja igen mozgalmas volt a silverstone-i frissítés miatt. Ugyan még a régi vonalvezetéssel, de épp ez a pálya volt a soron következő az egyik magyar ligának. Délután arra lettünk figyelmesek, hogy 0:00,000-ás edzés köröket dob a játék (plusz 0,00-ás üzemanyag-fogyasztással és 100% gumikopással). 

Mivel időben kibukott a dolog, időben jelezni is tudtam. Emiatt köszönöm az F1 Magyarock Liga résztvevőinek a gyors, pontos és részletes infókat! A problémát 19:00 környékén sikerült elhárítaniuk a fejlesztőknek, tehát az ezután induló brit versenyek minden gond nélkül lefutottak.

És hogy mi volt a probléma forrása? A pálya ideiglenesen át lett nevezve "Silverstone 09"-re, hogy ne tévesszen meg senkit. Ez volt azonban a bug forrása is. A pálya ismét "Silverstone" néven fut.

Mindezt azért írtam le, mert jobb ha tudjátok: egy-egy fejlesztés kapcsán bizony előfordulhatnak hibák. A fejlesztők köre sokkal kisebb, mint gondolnátok, de így is igyekeznek minél hamarabb kibogarászni ezeket a problémákat. Hogy ez sikerüljön, továbbra is jelezzétek valamennyi észrevételeteket nekem vagy a fórum megfelelő rovataiban!

Még egyszer hálás köszönet a tegnapi munkáért!
md-quotelink
medal 5000
5 years 33 days ago
Sziasztok
Lehetne egy kicsit tobb dolgot beallitani
Elsoszarny hatsoszarny fekero
Kicsit izgisebbe tenne a futamokat
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.