ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Nagy-Britannia 2019 - ÚJRA-BEMUTATÓ

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 365 days ago
Jack Basford a következő hírrel jelentkezik:

"Van egy jó hírünk számotokra. Elegyengettük a kezdetben tapasztalt problémákat a 2019 brit pályán és újra közzé tesszük az iGP Managerben. A versenyek ezen a pályán GMT szerint 12:00-kor [magyar idő szerint 14:00-kor] kezdődnek majd.

Talán így hagytunk elég időt, és mindenki fel tudjon készülni arra, hogy van egy új verseny a naptárban. Mivel a legtöbb ligában minden nap van verseny, így a felkészülés jobb esetben még nem kezdődött el: tehát az átállásnak elméletileg így zökkenőmentes. Szóval a versenyt a jelenleg futó naptárakba is beillesztettük felülírva a 2009-es változat minden előfordulását."

Az eredeti bejegyzés itt olvasható.
md-quotelink
medal 5000
4 years 363 days ago (Last edited by Sándor Böszörményi 4 years 363 days ago)
FRISSÍTÉS:

Az új pályán jelenleg hatástalan a DRS!

Ahogy lehetett számítani rá, továbbra sem bökkenőmentes az új pálya beiktatása. Szerencsére a fent említett problémán túl minden flottul megy, nagyon király kis pálya lett!

A DRS a Wellington egyenesbe került (ez az új egyenes), de az ikon megjelenésén túl semmi nem történik itt. Gyanítható, de nem bizonyított, hogy a KERS is csak a kanyarokban működik.

A hibajavítás nem tudom, mikorra lesz kész, ezért erre figyeljetek, ha a következő napokban lesz brit versenyeteket. Ha tapasztaltok még hibát vagy a helyzet javulni látszik, kérlek jelezzétek!
md-quotelink
medal 5000
4 years 354 days ago (Last edited by Jakub Tamás 4 years 354 days ago)
Szia! 
Jakub Tamás vagyok a Magyarock ligából . Ma este volna a Brit nagydíj, de sajnos nem elérhető a beállítás számomra.
Frissítettem  már az app ot is. Belépni tudok, kommentek mennek a ligatársakkal, az autókat látom de a "következő verseny" fül mint a "kék halál" csak fehérbe. Ipadről pötyögök. Tipp?! Vagy nem nálam van zűr? Apropó! asztali gépről kifogástalanul működik
md-quotelink
medal 6116
4 years 351 days ago
Szia Sándor!

A brit nagydíjjal kapcsolatban írok. A Várda Hungary League nevű bajnokságban, a következőt tapasztaltuk. A bajnokságban 100% -os verseny táv van beállítva,viszont az új Brit pályán csak 52 kört mentünk. Láttam hogy vannak ligák ahol maradt a régi 60 kör,de az új pályán.  Ezt külön be kéne állítani valahol? Vagy hogy lehetséges ez?  
md-quotelink
medal 5000
4 years 351 days ago
@Tamás: Köszönöm észrebételeidet, továbbítom a fejlesztők felé. Valószínűleg amit tapasztalál átmeneti probléma lehetett valamilyen karbantartás miatt, de igazából nem kizárt, hogy valami eszköz-specifikus probléma áll fent. Hamarosan kiderül!

@Gyuri: Voltak még gyermekbetegségei a pályának azután is, hogy második nekifutásra kijavítottak mindent. Az egyik pont az volt, hogy a régi körszám megmaradt. Nem rég ismét javítottak pár dolgot (pl box bemenet, DRS, stb.), elméletileg ezzel együtt új versenytáv lett kalibrálva. Ha egy azon napon láttál 60-as és 52-es körszámot, az furcsává teszi az egészet. Állítani nem tudtok rajta sehol, ez eleve le van kódolva. Kérlek írj még részleteket ezzel kapcsolatban! Mindenesetre a te észrevételedet is köszönöm!
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.