ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Tervezett karbantartás (november 24. 12:00-től - UTC 11:00-től)

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5405 Moderator
2 years 158 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 2 years 157 days ago)
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 23-án megjelent, a 2021. november 24-i karbantartási ablakról szóló bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Holnap 3 órás karbantartási ablakunk lesz, amely alatt minden ütemezett futam elhalasztásra kerül. Ez várhatóan UTC 11:00-től (közép-európai idő szerint 12:00-től) UTC 14:00-ig (közép-európai idő szerint 15:00-ig) tart, de hosszabb vagy rövidebb idő is lehet attól függően, hogy milyen hosszúra nyúlnak el a munkálatok.
 
Telepíteni fogunk egy jelentős frissítést a szolgáltatásokhoz, amely  pálya átméretezését és számtalan fejlesztést és javítást fog tartalmazni, ahogy a blogban is említettük (a blog szerinti ütemezés a megírása óta néhány héttel eltolódott). Ezt egy alkalmazásfrissítés fogja kísérni, amelynek a letöltését a karbantartási ablakban erősen ajánljuk a Google Play-ből és az iOS rendszereken is. A többi platformon is követni fogja, amint azok készen állnak.
 
Az iGP manager továbbra is elérhető lesz ebben az időszakban az összes kezelőfelületen. A karbantartási ablak csak azokra a versenyekre lesz hatással, amelyek annak ideje alatt kezdődnek. A korábban induló versenyek a karbantartási ablak alatt is lefutnak és annak ideje alatt is elérhetők lesznek. Pl. ha a versenyed 11:30-kor (UTC 10:30) kezdődik és 13:00-ig (UTC 12:00) tart, akkor is tudjátok kezelni. Ha a versenyed 12:00 – 15:00 (UTC 11:00 – 14:00) között kezdődik, akkor elhalasztásra kerül.
md-quotelink
medal 5405 Moderator
2 years 157 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 24-én megjelent, a 2021. november 24-i frissítéshez kapcsolódó bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

A karbantartás befejeződött és minden frissítés él, de csak a Google Play-en és az iOS-en lesznek elérhetők a pályák javított megjelenése és a többi frissítés.

A Windows önálló frissítése holnap érkezik, a többi platformon kicsit tovább tart. A frissítés WebGL és Huawei AppGalery kiadására még nincs konkrét dátumunk, de 1-2 hétre becsülöm.

Addig is, ha tudsz Google Play-en vagy iOS-en játszani, erősen ajánljuk ezen platformok használatát, hogy megtapasztalhasd a mostani frissítést.
md-quotelink
medal 5405 Moderator
2 years 157 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 2 years 157 days ago)
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 24-én megjelent, a 2021. november 24-i frissítéshez kapcsolódó megjegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

MEGJEGYZÉS: A körök számai frissítésre kerültek minden olyan versenyen, ami legalább egy óra múlva kezdődik (kb. 19:00-tól) az átméretezett pályákon (Belgium, Kína, Malajzia, Mexikó, Szingapúr). Ez a furcsa versenyidők elkerülése érdekében történt. Kérlek, ellenőrizzétek a stratégiádat, ha ezen pályák valamelyikén versenyzel.
md-quotelink
medal 5405 Moderator
2 years 157 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 24-én megjelent, a 2021. november 24-i, Windows felhasználóknak kiadott frissítéshez kapcsolódó megjegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

WINDOWS FELHASZNÁLÓK

Az önálló frissítést mostantól megkaphatod Windowsra is. Egy figyelmeztetés… úgy tűnik, hogy van néhány problémánk a javítócsomaggal, ezért ha a játékod nem frissült automatikusan a 4.050 verzióra, akkor a frissítéshez a játék törlése és az önálló telepítővel történő újratelepítése után juthatsz hozzá. A telepítőt itt érheted el vagy tekintsd meg bármelyik futamot az élő versenyek listáján a telepítőcsomag megjelenítéséhez.

Holnap dolgozunk a javítócsomaggal kapcsolatos problémák megoldásán, ha azok továbbra is fennállnak (ez elég bonyolult 😅).
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.