ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Tervezett karbantartás (december 10. 12:00-től - UTC 11:00-től)

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5476 Moderator
2 years 109 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 2 years 109 days ago)
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. december 10-én megjelent, a 2021. december 11-i karbantartásról szóló bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Holnap (az iGP Manager 10. születésnapján!) kiadunk a versenyeket és az autók teljesítményét érintő kiegyensúlyozó frissítést.

A december 10-én 12:30-tól (UTC szerinti 11:30-tól) kezdődő versenyek már az új egyensúlyok alapján fognak futni. A 12:00-től (UTC szerinti 11:00-től) vagy előtte kezdődő futamok nem kapják meg a frissítést és a korábbi konfiguráció szerint fognak futni. Ennek bevezetése zökkenőmentesen történik és nem igényel leállást.

Ezen változások mindegyikét a magas szintű menedzserek csapatával közösen, a visszajelzéseik alapján dolgoztuk ki. Heteken keresztül majdnem minden éjszaka teszteket folytattunk velük és módsítottuk a szimulációt a jobb verseny érdekében. Szeretnénk megköszönni a hozzájárulásukat és örömmel jelentem, hogy egyhangúlag lelkesedtek az eredmény miatt. Reméljük, hogy mindenki ugyanígy fogja érezni, mikor megjelenik.

Változások összegezése

  • Változik a „légáramlás”, ami lehetővé teszi az autók szorosabb követését és DRS nélküli előzését.

  • Finomul az agresszivitás szintje (Push level), a KERS (Boost), a DRS és az üzemanyag-terhelés, hogy ezek hatásai észrevehetőbbé váljanak.

  • Gyengülnek az autók tulajdonságai: Gyorsulás, Fékezés, Leszorítóerő és Vezethetőség. Ez csak egy kismértékű csökkentés, ami megakadályozza, hogy az autók olyan könnyen elérjék a maximális sebességet és növeli a DRS hatékonyságát, valamint a bátor előzéseket.

  • Csiszolódnak az autók tulajdonságai: Fogyasztás és Gumikopás.

  • Az időjárás / hőmérséklet jobban befolyásolja a gumiabroncsokat, így különböző stratégiák működhetnek a különböző évszakokban.

  • Növekszik a lágy (S) gumiabroncs kopása.

  • Csökken a szuperlágy (SS) és a kemény (H) gumiabroncs kopása.

  • Változnak a gumikopások görbéi, egyenesebbé válnak.

  • Növekszik a szuperlágy (SS) és a kemény (H) gumiabroncs tempója.

  • Csökken a lágy (S) gumiabroncs tempója.




Egyéb információk


  • Ez a frissítés nem igényli frissítések letöltését, zökkenőmentesen hajtjuk végre az éles környezetben.

  • Ez a frissítés nem tartalmazza a ligaszabályokat, de ennek munkája már majdnem befejeződött, várhatóan Karácsony előtt megjelenik.



md-quotelink
medal 5476 Moderator
2 years 108 days ago
Az első futamok új egyensúlyi tényezőinek áttekintése után kissé csökkentjük a szuperlágy (SS) gumiabroncs teljesítményét a 14:30-as (UTC szerinti 13:30) futamokra. Ettől az időponttól minden futam a csökkentett szuperlágy (SS) gumiabroncs-teljesítményt kapja.
 
SZERKESZTVE: Az egyensúlyi tényezők újraeszközölése 14:30-ra (UTC szerinti 13:30-ra) tolódott. A 14:00 órai versenyeken nem a gyengített szuperlágy (SS) gumiabroncs szerepel.
md-quotelink
medal 5476 Moderator
2 years 99 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok José Trujillo, az iGP Games közösségi menedzsere 2021. december 20-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Sziasztok Menedzserek!
 
A hétvégén észrevettük, hogy néhány változtatás és kiigazítás nem úgy viselkedik, mint a teszteken. A mai felülvizsgálat után megállapítottuk, hogy néhány módosítást automatikusan felülírtak a régebbi alapértelmezett beállítások és ezért nem kerültek alkalmazásra. A ma javított elemek a következők (a változási napló szerint):
 
Finomul az agresszivitás szintje (Push level), a KERS (Boost), a DRS és az üzemanyag-terhelés, hogy ezek hatásai észrevehetőbbé váljanak.
Gyengülnek az autók tulajdonságai: Gyorsulás, Fékezés, Leszorítóerő és Vezethetőség. Ez csak egy kismértékű csökkentés, ami megakadályozza, hogy az autók olyan könnyen elérjék a maximális sebességet és növeli a DRS hatékonyságát, valamint a bátor előzéseket.
Csiszolódnak az autók tulajdonságai: Fogyasztás és Gumikopás.
 
A 14:30-tól (UTC szerinti 13:30) kezdődő versenyek jelzik ezen változások kezdetét.
 
Elnézést kérünk ezekért, mivel sok menedzser jelezte, hogy a tapasztalatok nem feleltek meg a várakozásoknak. Ez volt az oka, hogy az egyensúlyi tényezők változásai két részre vonatkoztak, a gumiabroncsokra és az autók viselkedésére, és ez utóbbi lényegében nem volt elérhető eddig a változásig, mivel automatikusan visszatértek a korábbi értékekre.
md-quotelink
medal 5476 Moderator
2 years 85 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 2 years 83 days ago)
Az alábbiakban olvashatjátok José Trujillo, az iGP Games közösségi menedzsere 2022. január 3-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Sziasztok Menedzserek!

Alkalmaztunk néhány változtatást, ami miatt a szabadedzéseken 1,5-2,5 másodperccel gyorsabb köridőkre számíthattok.

Csiszoltunk az autók következő tulajdonságain, hogy a DRS hatékonysága kisebb legyen: gyorsulás, fékezés és vezethetőség.

SZERKESZTVE: Ezek a változások nagyon kismértékűek, még mindig messze vannak a márciusban bevezetett játékmenettől. Úgy gondoljuk, ez kiegyensúlyozza a DRS erősségét, lehetővé teszi a DRS-sel történő előzést, anélkül, hogy hosszú vonatozásokat hozna létre és csökkentené a versenyen a kivárást az utolsó körös KERS érdekében. Ahogy más témákban említettük, semmi sem végleges, folyamatosan módosítgatunk a játékmeneten, hogy növeljük a felhasználói élményt.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.