ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Az ütemterv legutóbbi felülvizsgálata

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5314 Moderator
2 years 122 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 2 years 86 days ago)
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford, az iGP Games vezetője 2021. december 19-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Mint korábban említettük, módosítások (késések) történtek a fejlesztési ütemtervben az erről szóló blogbejegyzés közzététele óta. Ma szeretném frissíteni a tájékoztatást, hogy mindenki tudhassa, hogyan is állunk az év végéhez közeledve. A legutóbbi becslések a következők:

Felülvizsgált ütemterv

  • Ligaszabályoktesztelés alatt áll. Még van rá esély, hogy decemberben elindulhatnak, de ne lepődjetek meg, ha január elején landol. Akárhogy is, már majdnem itt van.

  • 10 új szintjanuár végén. Eredetileg decemberre terveztük, de több időre van szükségünk a fejlesztéshez.

  • 3D kerék-a-kerék-elleni versenyzés (nincs többé szellemkép) – most február tűnik a legésszerűbb lehetőségnek az érkezésre. Technikailag elég nagy kihívás, de szerencsére a játékmenet szempontjából nem a legsürgetőbb kérdés, inkább látványbeli javítás.



Köszönjük a támogatást és a türelmet a munkánkhoz, hogy folyamatosan javíthassuk az iGP Managert.
md-quotelink
medal 5314 Moderator
2 years 86 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford, az iGP Games vezetője 2022. január 24-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Aki figyelt erre, annak nyilvánvaló, hogy további késések történtek. Dolgozunk rajta, hogy a ligaszabályok minél hamarabb megjelenjenek. Most már valószínű, hogy a kerék-a-kerék-elleni versenyzést tartalmazó frissítés megelőzi a 10 új szint bevezetését, amely a három közül a legtöbbet késik.

Mindenkit biztosíthatok arról, hogy nagyon alapos oka van ezen frissítések késések, de egyelőre nem vagyok abban a helyzetben, hogy ezt nyilvánosságra hozzam. Amint tudom, elmagyarázom, mi történt. Biztosíthatlak, hogy ezek csak pozitív hírek.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.