ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Új: Átdolgozott légáramlat- és légörvény-effektus

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5314 Moderator
2 years 70 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok José Trujillo, az iGP Games közösségi menedzsere 2022. február 8-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Kedves Menedzserek!

Ma végzünk egy szimuláció-frissítést, ami a légáramlat- és légörvény-effektus átdolgozását foglalja magában. A legutóbbi frissítés óta a légáramlatokat kikapcsoltuk és időközben kifejlesztettük a légáramlás- és légörvény-effektus egy újabb, átdolgozott verzióját. Ezt 2-3 hétig teszteltük belső és külső teszteken.

Az eredmény egy gyengébb légáramlat-hatás és légörvény, amelynek jobb állapotban kell működnie, hogy megkönnyítse azoknak az autóknak az előzését, amelyeket több üzemanyaggal töltöttek vagy érezhetően kevésbé kopó gumikkal szereltek fel.

Csinálunk egy szimulációs kört, ezért nincs szükség karbantartási ablakra. Amint az említett változások teljes mértékben megjelentek, újabb bejegyzést teszünk közzé.

Köszönjük!
md-quotelink
medal 5314 Moderator
2 years 70 days ago
A 15:30-tól (UTC szerinti 14:30-tól) kezdődő versenyek már az említett változásokkal mennek.
md-quotelink
medal 5314 Moderator
2 years 69 days ago
Az éjszaka folyamán felhívták a figyelmünket, hogy az egyik szerver nem kapta meg a változtatásokat. Bármelyik verseny, amelyiknél tegnap vagy ma reggel még úgy tűnt, hogy a légáramlatok hatása nem érvényesül, akkor a versenyed ezen a szerveren futott. Azokon a versenyeken, amelyeknél látszott a légáramlatok hatása, azokon a szervereken futottak, amelyek megkapták a változtatásokat.

Most, hogy ez megoldódott, 12:30-tól (UTC szerinti 11:30-tól) minden versenyen működnie kell a légáramlatoknak.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.