ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
ÚJDONSÁG! Útmutató a ligaszabályokhoz

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5314 Moderator
2 years 5 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok José Trujillo, az iGP Games közösségi menedzsere 2022. április 15-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Útmutató a ligaszabályokhoz
 
A ligaszabályok újonnan elérhető beállításokat jelentenek a ligáknak. A bajnokságok szervezői dönthetnek arról, hogy a szabályokat tetszés szerint be- vagy kikapcsolják úgy, hogy a változások a következő szezonban lépnek életbe. Ezzel a frissítéssel 3 új szabály állítható be, ami a jövőben tovább bővülhet.
 

  • Nincs tankolás: Az autók a futam teljesítéséhez elegendő üzemanyaggal indulnak a versenyen. Alapértelmezés szerint a játék a szükséges üzemanyag mennyiségét a Fogyasztás részleged értékét alapul véve számítja ki. Az üzemanyag-mennyiséget te is beállíthatod a „Haladó beállítások” használatával. A boxkiállások alkalmával csak gumicsere történik és nem tudsz tankolni a kocsikba. Az etapok hosszát is a körök számával adod meg, nem pedig az üzemanyag mennyiségével.




  • Gumiszabály (2 gumi kötelező használata): Száraz körülmények között két különböző száraz gumikeveréket kell felszerelned. Ha a verseny során bármikor esik, a szabály automatikusan kikapcsolódik. Ha egy autó nem tartja be a szabályt, automatikusan kizárják a versenyből (DSQ) és a megszerzett pontokat levonják.




  • Bónusz pont a leggyorsabb körért: Egy extra pontot kap az az autó, amelyik a versenyen a leggyorsabb kört futja, ha az első 10 helyen végez. Ha a legyorsabb kört teljesítő autó a legjobb tízen kívül végez, akkor a csapat nem kapja meg az extra pontot.



md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.