ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
BELANGRIJK: Service Provider Migratie (Geplande onderhoudstijd & Lap-by-lap data verwijdering)

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
3 years 35 days ago (edited 3 years 35 days ago)
Dit is een vertaling van deze aankondiging op het algemene forum.

De volledige game service zal verhuisd worden naar een nieuwe provider. Dit is een van de grootste projecten die we met iGP Manager al ondernomen hebben.

Waarom verhuizen? Om de kwaliteit en schaalbaarheid van de service enorm te verbeteren. Ons doel is om het aantal fouten significant te verminderen, en om de mogelijkheid te creëren te groeien ver voorbij de huidige mogelijkheden zonder daarbij op kwaliteit in te boeten.

Wanneer zal de verhuis plaatsvinden? 28 augustus. Tijdschema staat onderaan deze post.

Alle races op de dag van de migratie zullen uitgesteld worden naar de volgende beschikbare datum. Deze periode van 24 uur zonder races geeft ons tijd om de nodige checks te lopen op alle systemen en zou een voldoende grote veiligheidsmarge moeten zijn om voorzienbare problemen op te lossen. De websites en apps zullen bijna de ganse tijd online zijn.

Hoe lang zal het duren? De website en apps zullen een groot deel van de dag werken op de dag van de migratie. We verwachten dat de onderhoudsboodschap op de websites en app (tijdens dewelke deze niet toegankelijk zal zijn) te zien zal zijn voor minstens 12 uur. Om onderbrekingen te minimaliseren, zal dit zoveel mogelijk tijdens de minst drukke uren gebeuren. We hopen terug online te zijn met normale service tegen de piekuren (late namiddag in Europa).

Gedetailleerde lap-by-lap race resultaten (te zien nadat je op een rijder klikt in het raceresultaat) zullen verwijderd worden tijdens de verhuis. Race resultaten blijven behouden.
 Jammer genoeg kan deze lap-by-lap data niet meegenomen worden door de enorme hoeveelheid aan data. Jack heeft recent een CSV Export functie toegevoegd waardoor je deze data kan exporteren voor ze verwijderd wordt, dus doe dat zo snel mogelijk als je die data wil bijhouden. Recente acties om deze data terug te brengen tot een aanvaardbaar niveau waren succesvol, maar het is nog altijd zo groot dat migratie ervan niet te verantwoorden is. Nota: lap-by-lap data zal terug beschikbaar zijn voor alle races die plaatsvinden na de migratie.

Tijdsschema en verwachtingen:

  • 23:00 GMT op maandag 27 augustus: Alle races worden gestopt, veilingen stoppen en alle races in de volgende 24 uur worden uitgesteld naar het volgende kalenderslot.

  • 01:00 GMT op dinsdag 28 augustus: Onderhoudsperiode begint (website en app worden vervangen door onderhoudsboodschap)

  • 14:00 - 16:00 GMT (schatting): Onderhoud afgelopen en website is online bij nieuwe hosting provider.

  • Middernacht GMT: Races starten opnieuwAls er zich problemen voordoen (waarschijnlijk), kan het tijdstip waarop de site terug online komt later zijn dan verwacht. We houden iedereen de hele tijd op de hoogte via Twitter.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.