ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

 • Guest
  medal 0
 • Posts: 21
 • Post Likes: 3764

Notifications

 • No Unread Notifications

Official
iGP Manager Version 3.0 is er!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
2 years 362 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.


Dit is het moment waarop we allemaal zaten te wachten! Ik kan eindelijk met gepaste trots aankondigen dat een reeks grote updates nu live zijn in iGP Manager. De voorbije maanden hebben velen onder jullie het nieuws rond een aantal van die updates al gevolgd, zoals bvb de nieuwe 2018 look van de auto. Alhoewel de auto al een tijdje geleden klaar was, hebben we besloten om alle verbeteringen in één grote update te steken.

Wat is er nieuw in versie 3.0?

De hele lijst veranderingen is te lang om hier te vermelden en is beschikbaar op het forum. Dit zijn de belangrijkste hoogtepunten: • Nieuwe 2018 auto – met 5 nieuwe liveries en op alle platformen een enorme grafische revisie zorgt dit voor een visueel verbluffende upgrade die alles een niveau hoger tilt.

 • Nieuwe waarschuwingsmeldingen – mis niets meer want je kan ervoor kiezen om herinnerd te worden (terwijl je niet in de app of website bezig bent) bij het naderen van de trainingsdeadline, de start van de race, het aflopen van contracten van bestuurders/staf/sponsors en bouwprojecten van je hoofdkwartier.

 • Verbeterde bandenprestatie en -balans – alle bandentypes zijn gewijzigd om een betere balans te creëren en meer strategieën mogelijk te maken. Prestatieniveaus en slijtage zijn aangepast en slijtage is nu afhankelijk van de racelengte om een universele consensus over banden te verkrijgen.

 • Nieuw diep-linking systeem – alle links naar igpmanager.com/app zullen nu openen in de app op mobiele telefoons en tablets om het eenvoudig delen van profielen, competities, bestuurdersveilingen en meer mogelijk te maken.

 • Nieuwe tutorials – dankzij gebruiksvriendelijke stap-voor-stap instructies en veel meer diepgang is het makkelijker dan ooit om je vrienden bekend te maken met iGP Manager.

 • In-app webbrowser – ga verder met je accountsessie op het forum zonder opnieuw te moeten inloggen, je kan zelfs externe websites openen in iGP Manager, om daarna zonder moeite terug te keren naar de app.

 • Snellere laadtijden – overal in de app, en voornamelijk in de live race viewer, zijn laadtijden fors verminderd door gebruik te maken van intelligent laden en cachen op de achtergrond, je hoeft dus niets te missen terwijl er iets aan het laden is.

 • Sterk verbeterde vertalingen – ons vertaalteam is uitgerust met nieuwe en verbeterde tools om het hen makkelijker te maken continu de vertalingen te verbeteren.

 • Nieuwe vertalingen – twee nieuwe talen zijn toegevoegd voor Catalonië en de Balkanregio, en in-race commentaar is nu, voor de eerste keer, vertaald in alle talen.Servermigratie

In augustus hebben we de moedige beslissing genomen om de hele service te verhuizen naar een nieuwe hosting provider, op zoek naar betere prestaties en stabiliteit. De eerste week hadden we af te rekenen met allerlei kinderziektes, maar sindsdien loopt de service min of meer als een Zwitsers uurwerk. Dit was een enorm succes en opent de deur voor de toekomstige groei van iGP Manager en laat ons toe om de kwaliteit op een hoog niveau te houden.Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.