ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Ligaszabályok kiadása / App 4.100 (kötelező frissítés)

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5333 Moderator
2 years 14 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford, az iGP Games vezetője 2022. április 11-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Üdv Mindenki!

Örömmel jelentem be, hogy most kiadjuk a ligaszabályokat. Még eltart néhány napig a folyamat befejezése, ahogy egy korábbi bejegyzésben említettem. Az applikáció kiadását kell először teljesíteni, minden felhasználónak váltania kell erre a kötelező frissítésre, majd néhány nappal később a ligaszabályok is elérhetővé válnak a játékban.

Miért mondja az alkalmazás 4.100-as kiadása, hogy tartalmazza a ligaszabályokat, amikor (még) nem is tartalmazza?
Tartalmazni fogja a ligaszabályokat néhány napon belül, de nem tudjuk kiadni azelőtt, hogy mindenki frissítené az alkalmazást erre a verzióra. Ez az, amiért kezdetben ellentmondás lesz, de ez várható és része a tervezett bevezetési folyamatnak. Mindenkinek szeretnénk esélyt adni az alkalmazás frissítésére, mielőtt a ligaszabályokat használnia kellene.

Miért kötelező a 4.100-as verzió frissítése?
Mert a ligaszabályokat nem tartalmazó alkalmazásverziókkal visszafelé történő kompatibilitása nem lehetséges. A változások érintik az alaprendszert és a játék felületeit, ezért ez mindenki részéről frissítést igényel.

Mikor lesznek elérhetők a ligaszabályok a játékban?
Ezen a héten.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.