ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Fejlesztői közlemény: A szolgáltatás átmeneti leállása (csúszó versenyek) 2018.12.29., magyar idő szerint 21:30

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 118 days ago
Jack Basford a következőt írta az este folyamán:

"Jelenleg még tanulmányozzuk az éppen fennálló helyzetet [versenyek nem indultak el vagy szakadtak meg nem rég - Sanyi], de úgy gondoljuk, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba. A GMT szerinti 20:30 [itt: 21:30 - Sanyi] versenyeknek már túl késő, hogy elindítsuk, de a 21:00-kor kezdődők hamarosan elindulhatnak [tehát 22:00; ez a bejegyzés egyébként magyar idő szerint 22:10-kor készült - Sanyi].

FRISSÍTÉS 22:18-kor: Elnézést a késlekedést, a 22:00-ás versenyek most indulnak. Az egészet egy szerverhiba okozta, amit mostanra kijavítottunk és a versenyeket is igyekszünk helyre rázni amilyen gyorsan csak tudjuk.

Újra tudjuk futni a versenyünket?
Igen. Ha a verseny rendben elindult és be is fejeződött, még akkor is kérhetitek, hogy töröljük az eredményeket és ismét lefutassuk a versenyt a race re-run témánál. Ez hasznos lehet, ha több menedzser is lemaradt a futamról a kalamajka miatt."

[Itt még egy kis kiegészítés: a race re-run threadben a ligák adminjai/hostjai kérhetik az újrafutást. Fontos, hogy megírjátok a ligátok azonosítóját - az URL-ben ez szerepel. Minimum 12 órát kérnek a fejlesztők az újrafuttatás előtt, tehát az este 20:00-kor kezdődő futam megismétlését legkésőbb aznap reggel 8:00-ig kell jelezni. Ebben az esetben bizonyára elnézőek lesznek, de 12 órára tudnak garanciát vállalni].


Az eredeti bejegyzés itt követhető.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.